top of page

Help mee!

Iedereen kan meedoen. Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemeenschappelijk doel en van en met elkaar willen leren.

Aanmeldformulier

Help mee!

Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemer, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemene deler, maar ook van elkaar leren door ieders verschillen. Iedereen die hier op een bepaalde manier deel van zou willen uitmaken nodigen we van harte uit om contact op te nemen. 

We kunnen iedereen die iets bijdraagt in overweging nemen. Of je nu als vrijwilliger wil helpen bij het snoeien of het aanplanten of als investeerder financieel wil bijdrage door lid te worden van onze investeringscoöperatie. We hechten aan iedere helpende hand evenveel waarde.

Waarmee kun je helpen?

Wat is er te doen bij de Waalgaard? We werken twee dagen in de week in de boomgaard. Uiteraard zijn er drukke tijden zoals oogst, aanplant en snoei, dan zijn we er vaker. Ook hebben we het door het jaar heen druk met plantgoed opkweken voor in de Waalgaard, maar ook voor andere projecten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om educatieve projecten te initiëren.

Zodra de corona-maatregelen het weer toelaten, begroeten we graag nieuwe vrijwilligers. Momenteel werken we alleen met vrijwillers die een samenwerkingsovereenkomst met ons hebben.

Als je vaker vrijwilligerswerk wilt komen doen kun je ook aanmelden via het onderstaande formulier:

 • 250€
  Elk jaar
   
 • 85US$
  Elk jaar
   
 • 15€
   
   
Wil je vaste vrijwilliger worden op een van deze dagen?

Bedankt voor uw reactie!

bottom of page